Women's Community Van Probolinggo Volg Opleiding Cadres Van Onafhankelijke Ondernemers Verhuizers

Dat Chick Goud - Tientallen deelnemers uit de Gemeenschap van zelfstandige ondernemende vrouwen volgen de opleiding uitgevoerd door het consortium van Justitie en vrede en SAMPOERNA naar Indonesië voor 2 dagen (3-4 februari 2018) in Hotel Kampoeng Probolinggo. Zondag (03/02/2018)

In de opleiding is de tweede keer dat ooit plaatsvond in de Gemeenschap van vrouwen die in Jombang en nu precies in Probolinggo.

Zoals geopenbaard door het consortium van Justitie en vrede directeur van de Wicaksono, voor waar, deze activiteit is een van de resultaten van de bijeenkomst in Malang in december 2017.

"december geleden de meeste moeders die we uitnodigen om dit evenement te organiseren, praten stadia, tijdens deze periode, namelijk het bouwen proces van organiseren. Het betekent hoe de toekomst systematisch zou kunnen worden verzameld, niet de oorsprong van de Get-Together, ' zei hij.

Verdere verklaringen van de directeur van het consortium van rechtvaardigheid en vrede dat de bouw van het organiseren van één van de belangrijkste vormen van waarde de verschillen die bestaan en een verschil, een vorm van macht in de Gemeenschap maken.

"het bewijs van de moeders van de Wetan Kraksan en Kebon Supreme samen kunnen bouwen ondernemers gemeenschappen genaamd CV KANI (), die werd begeleid door mas en Mas Fendik islam," zei hij.

"maar het is niet verkeerd als samen, maar er is geen noodzaak om het bestaan van een verschil debat, omdat het argument dat het niet fundamenteel is, dus de fundamentele, namelijk de discussie is nooit af, hoe de toekomst zou kunnen bereiken vooruitgang zelf", deksel.

0 Response to "Women's Community Van Probolinggo Volg Opleiding Cadres Van Onafhankelijke Ondernemers Verhuizers"

Kommentar veröffentlichen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Paket Umrah Murah di bulan Ramadhan penuh berkan
Foto: PT Riau Wisata Hati (RWH) buka paket Umrah Murah di bulan Ramadhan penuh berkah.

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel